REFERENTIES

De volgende feedback heb ik gekregen n.a.v. trainingen en coaching.

Met hulp van Mark heb ik, na een moeilijke periode in mijn leven, mijzelf weer gevonden. Bedankt Mark voor de spiegel die je me hebt voorgehouden.

Monique

Mark heeft  bij ons een aantal trainingen op het gebied van projectmanagement verzorgd. Mark is bij uitstek in staat de harde kant van een methodologie te verbinden met persoonlijke ontwikkeling: hij zet je echt aan het denken over jezelf! Bart Westmaas, Hoofd P&O

Betrokken. Deskundig (ervaringsdeskundig). Aansluitend bij mijn kind. Goed met gevoelige kinderen. Geen zakelijk houding.   S (moeder)

Ik vond het leuk om bij Mark Kipp te zijn, want hij is aardig, grappig en vriendelijk! Ik heb geleerd wat ik moet doen als ik me rot voel.   D. (9 jaar)

Ik vind dat jij een fijn en rustig persoon bent, die eerlijk is, luistert en ook kritiek durft te geven. Als ik bij jou ben voel ik mijn energie opbouwen en mijn kracht toe nemen.   Cor

Jouw puurheid, openheid, duidelijkheid en no nonsens maken dat ik meer en meer bij mezelf kom. Samen de natuur in werkt ook helend. Van jou leer ik mijmeren en in het NU te komen.   E. te N.

Mark heeft mij in een aantal persoonlijke (coach)gesprekken, goed inzicht gegeven in mijn eigen gevoel en valkuilen. Hij heeft mij geleerd hoe ik hier mee kan omgaan en hoe ik er van kan leren.
Super dankjewel.

Joyce