COACHING EN BEGELEIDING

Begeleiding jongeren

In deze hectische tijd zie je veel jongeren worstelen met zichzelf en hun omgeving. Ik help jongeren weer in zichzelf te geloven en vanuit hun eigen kracht de wereld tegemoet te treden. Dat heeft veel te maken met het eigen ‘Zijn’ en vanuit harmonie contact te maken met eigen omgeving: natuur, gezin, vrienden en school. Ik ga daarvoor veel naar buiten, de natuur in en laat ze ervaren.
Overigens spreek ik van begeleiden omdat in mijn visie, jongeren ondersteuning in hun ontwikkelingsproces nodig hebben en niet zo zeer coaching.

 

Coaching volwassenen

“Zit ik wel op het goede spoor? Er gebeurt zoveel in mijn leven en omgeving, dat ik me machteloos voel!”
Met dit soort vragen kampen velen. Het is momenteel ook een heftige tijd. Juist daarom is het zo belangrijk bij jezelf te blijven, je eigen waarden te herijken en je niet te laten beïnvloeden maar je eigen oprechte pad te bewandelen. Sta daarvoor regelmatig stil, voel en doorvoel en laat je zo vertellen wat je nodig hebt. Neem tijd voor contemplatie. Je bent hier nu eenmaal dus maak er dan ook wat moois van. Daar kun je altijd tijd en ruimte voor maken, al kost dat soms wel energie en doorzettingsvermogen. Ik help je daar graag bij.

In mijn coaching bekijken we gezamenlijk naar de eigen kwaliteiten, de opgedane ervaringen en jouw waarden. Daarnaast tackelen we de belemmerende overtuigingen. Zo word je een vrij mens.
Mijn filosofie: resoneer met de huidige tijd, dan weet je waar jouw weg ligt.

“De zin van het leven is dat ik er zin in heb!”

Rikie van Leeuwen